Profil Perusahaan

141

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya layanan teknologi kecantikan cerdas sing didedikake kanggo kaendahan R&D lan platform Internet of Things Operation. Merek "MEICET" fokus ing kustomisasi lan nuduhake informasi kecantikan medis lan analisis kulit digital, nawakake layanan hardware cerdas sing apik lan solusi intelijen buatan.

Sawise kerja keras sajrone 12 taun, perusahaan kasebut tetep nindakake konsep produksi "ati sing bener, pikiran sing bener" kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur saben link produksi lan komponen, nyoba nambah pengalaman cerdas pangguna.

Penganalisa kulit presisi multi-spektral sing dikembangake dening MEICET ing taun 2013 entuk akeh riset ilmiah lan perawatan medis ing omah lan ing luar negeri.

130
1

MEICET njupuk "orientasi teknologi, layanan utama, merek ing saindenging jagad" minangka filosofi bisnis, nyepetake jangkah kabeh industri kanggo mlebu ing operasi intelijen lan platform operasi Iot.

Kanthi integrasi produk, instrumen, pelanggan lan operator data sing sampurna, standarisasi, intelijen, lan dataisasi bisa ditindakake. Ing pasang pasang surut, MEICET terus nggawe inovasi, nggawe ekosistem bisnis sing fokus ing teknologi kecantikan cerdas, ningkatake pangembangan industri kecantikan sing sehat lan teratur.

"Fokus karo kualitas, terus nggawe", kita bakal tetep terus maju.

Dadi karo MEICET, lan nuduhake masa depan.

141

Kualitas sing bisa dipercaya

Tim R&D
Properti intelektual
Pabrik internasional
100% inspeksi QC sadurunge dikirim

Jaminan rega paling apik

Minangka perusahaan produksi independen teknologi informasi lan perangkat keras, kita duwe pabrik produksi dhewe, bisa njamin nyedhiyakake layanan hemat biaya sing paling apik

Tim sing apik banget

Minangka perusahaan teknologi, kita kanthi independen nggawe aset teknologi terkemuka lan entuk paten teknologi

Pengalaman kita

Sawise kerja keras sajrone 12+ taun, integrasi produk, instrumen, data pelanggan lan operator sing sampurna, standarisasi, intelijen, lan dataisasi bisa uga ditindakake

Sertifikat

Tim

Pameran