Hubungi Kita

KONTAK KAMI

alamat:No. 479, Youdong Road, Minhang Dist., Shanghai, China

Email: info@meicet.com
WhatsApp:+8613167223337

TELPON

Senin-Jumat: 9 am nganti 6 sore

Setu, Minggu: Tutup

+86 13167223337

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Kita duwe tim teknik profesional kanggo ngladeni saben kabutuhan rinci.Aja ragu-ragu takon apa wae.Email kita langsunginfo@meicet.comutawa nelpon kita ing86 13167223337.Kajaba iku, kita welcome kunjungan menyang pabrik saka sak ndonya kanggo luwih ngerti perusahaan kita.Ing perdagangan kita karo pedagang saka sawetara negara, kita asring netepi prinsip kesetaraan lan kauntungan bebarengan.Iku pangarep-arep kita kanggo pasar, dening joint efforts, loro perdagangan lan paseduluran kanggo keuntungan bebarengan kita.We look nerusake kanggo njaluk pitakonan Panjenengan.

Njaluk Prices Detailed

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Njaluk Prices Detailed