Hubungi Kita

KONTAK KAMI

Alamat: No. 479, Youdong Road, Minhang Dist., Shanghai, China

Email: info@meicet.com

WULA PANGGILAN PANGGILAN

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

400-8608-187

Shanghai Mei Teknologi Informasi Kulit Co., Ltd.

Kudu Mbantu?

Kita duwe tim rekayasa profesional kanggo nyedhiyakake kabeh kebutuhan rinci. Aja ragu-ragu takon apa-apa. Email kanthi langsunginfo@meicet.com utawa nelpon kita ing 400-8608-187. Kajaba iku, kita nampani kunjungan menyang pabrik saka saindenging jagad kanggo luwih ngerti babagan perusahaan kita. Ing perdagangan karo para pedagang ing pirang-pirang negara, kita asring ngetrapake prinsip kesetaraan lan saling nguntungake. Muga-muga bisa dipasarake kanthi usaha bebarengan, perdagangan lan kekancan kanggo entuk manfaat bebarengan. Kita ngarep-arep bisa njaluk pitakon.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita