BCA Bioelectrical Impedansi Komposisi Badan Analyzer Meicet BCA100

Katrangan singkat:

NPS:

Model:MC-BCA100

Jeneng merek:MEICET


  • Jumlah elektroda: 8
  • Kisaran Umur:18-85 taun
  • Frekuensi:5 kHz, 50 kHz, 250 kHz
  • Teknologi:Analisis Impedansi Bioelektrik (BIA)
  • Sambungan:WiFi
  • Detail Produk

    Tag produk

    Analyzer Komposisi Badan Akurat

    MEICET BCA100

    Mesin Analyzer Komposisi Badan BMI

    Pambuka

    • Gampang kanggo operate
    • Non-invasif
    • Cepet entuk asil: kurang saka 60 Detik
    • Ukuran: Lemak, Otot, Banyu, Protein, lsp.

    Bisa digunakake kanggo ngukur:

    Lemak Badan, TBW, SMM (Otot Rangka), PBF (persentase lemak awak), Garam Mineral, Kontrol Bobot, Kontrol Otot, Impedansi Bioelektrik, BMI (Indeks massa Badan), Bobot Sasaran, Protein, IMB, WHR (Pinggang-Pinggul Rasio), Kontrol Lemak, Bobot Tulang, Diagnosis Obesitas, Metabolisme Dasar, Bobot Bebas Lemak, Rasio Lembap, Assessment Nutrition, Assessment Bobot.

    3
    IMG_1586

    PARAMETER

    Analyzer Komposisi Badan Parameter BCA100

    Metode Pengukuran

    Impedansi bioelektrik multi-frekuensi

    Jumlah Elektroda

    8

    Range Frekuensi

    5 kHz, 50 kHz, 250 kHz

    Tampilan

    800x480, LCD warna 7 inci

    Bobot Range

    300 kg

    Akurasi

    96%

    Pengukuran Umur Range

    18-85 taun

    Antarmuka Input

    Layar tutul

    Terminal Output

    USB 2.0x2

    Antarmuka Transmisi

    WiFi x1, jaringan RJ45 x1, Bluetooth x1 (opsional)

    Wektu pangukuran

    Kurang saka 50 detik

    Ukuran

    580 (D) x 450 (W) x 1025 (H) mm

    Bobot

    Kira-kira.53 kg

    Struktur

    5

    Laporan Analisis Komposisi Badan

    Analisa komposisi awak BCA100 duwe 4 jinis versi laporan kanggo nyukupi skenario aplikasi ing Fitness Ceters/Gim, Spa, Health Care Ceter, lan liya-liyane.

    Laporan versi Fitness Gym saka analisis komposisi awak

    Laporan Fitness Gym Versi

    Laporan Versi Perawatan Kesehatan saka analisis komposisi awak

    Laporan Kesehatan Versi

    Laporan versi standar saka analisis komposisi awak

    Laporan Versi Standar

    Laporan Beauty Spa Version saka analyzer komposisi awak

    Laporan Beauty Spa Versi

    Carane Gunakake

    8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi AS kanggo Sinau Luwih

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Njaluk Prices Detailed