Sugeng rawuh ing Shanghai May Skin

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya layanan teknologi kecantikan cerdas sing khusus kanggo R&D kecantikan lan Platform Operasi Internet of Things. Merek "MEICET" fokus ing kustomisasi lan nuduhake informasi kecantikan medis lan analisis kulit digital, nawakake layanan hardware cerdas sing apik lan solusi intelijen buatan. Sawise kerja keras sajrone 12 taun, perusahaan kasebut tetep nindakake konsep produksi "ati sing bener, pikiran sing bener" kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur saben link produksi lan komponen, nyoba nambah pengalaman cerdas pangguna.

Ndeleng Liyane

Produk sing Ditampilake

Napa milih MEICET?

  • Best price guarantee

    Jaminan rega paling apik

    Kita duwe pabrik produksi dhewe, bisa menehi jaminan layanan sing paling efektif.
  • Reliable quality

    Kualitas sing bisa dipercaya

    Tim R&D
    Properti intelektual
    Pabrik internasional
    100% inspeksi QC sadurunge dikirim
  • Excellent team

    Tim sing apik banget

    Minangka perusahaan teknologi, kita independen nggawe aset teknologi terkemuka lan entuk paten teknologi ...
  • Our experience

    Pengalaman kita

    MEICET wiwit 2008 ngluncurake sistem analisis kulit pisanan RSM-7. Sawise kerja keras sajrone 12+ taun, integrasi produk sing sampurna ...

Tim Insinyur MEICET