Sugeng rawuh ing Shanghai May Skin

Ing endi kita?

Shanghai, China

Sapa kita?

Supplier Skin Analyzer, Body Analyzer, lan Peralatan Kecantikan.

Apa kita bisa kurban?

Riset lan Pangembangan, Produksi, Perdagangan, lan Pelatihan.

Pira countires produk kita wis diekspor?

55 negara ing 2021 kepungkur. Bakal ana maneh ing 2022.

Ndeleng Liyane

Produk Unggulan

Kenapa milih MEICET?

  • Sugih Experienced R&D Team

    Sugih Experienced R&D Team

    Luwih saka 20 insinyur tanggung jawab kanggo UI, Hardware, Software, Algoritma lan Pengujian, mula MEICET App sing sampeyan gunakake stabil, cerdas, lan gampang dioperasikake.
  • Pabrik Internasional

    Pabrik Internasional

    Pangiriman cepet amarga kapasitas sing cukup.Kualitas dipercaya amarga 100% inspeksi QC sadurunge pangiriman.
  • In-time After Sales Service

    In-time After Sales Service

    Latihan gratis bisa ditawakake kanggo mulang babagan cara ngoperasikake mesin kasebut.Sembarang masalah produk bakal ditanggepi sajrone 24 jam.
  • 12+ Taun Sugih Pengalaman

    12+ Taun Sugih Pengalaman

    Pengalaman sugih akumulasi ing laku, supaya mesin kita bisa desinged selaras karo habits panggunaan.

Tim Insinyur MEICET

Njaluk Prices Detailed