MEICET 10-in-1 Multifungsi Microdermabrasion Machine kanggo Tightening Lifting Cleansing

Katrangan singkat:

NPS:

10-in-1 Multi-Fungsi Beauty Equipment

Cocog kanggo:Salon Kecantikan, Pusat Perawatan Kulit, SPA dll.


  • Model:Mbalik
  • Fungsi:Ngangkat, Nyenyet, Cleansing
  • daya:65W, 50Hz, 110~240VAC
  • Suhu kerja:15~35 ℃
  • Kelembapan kerja:30-70%
  • Suhu panyimpenan:5-40 ℃
  • dhuwur: <3000m
  • Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka

    Mesin Perawatan Kecantikan Multifungsi Microdermabrasion

    Backin minangka piranti manajemen kulit profesional lan komprehensif.Iki nggabungake macem-macem komponen fungsional lan bisa digunakake kanggo macem-macem proyek manajemen kulit.Fungsi utama piranti kalebu ngresiki lan moisturizing rai, mbantu introduksi produk, nambah panyerepan serum, lan nambah metabolisme kulit, lsp.

    铂金综合仪 操作图

    Mesin Mikrodermabrasi BACKINKaluwihan

    · 9 Handle Fungsi

    · Layar Tutul 10,2 inci

    · Multi-Basa: Inggris, Korea, Italia, Cina

    · Bebas jarum

    · Keamanan dhuwur

    · Kontrol sing tepat

    mesin kecantikan perawatan wajah microdermabrasion 5

    Setelan Antarmuka

    Basa, luminance, volume bisa diatur ing antarmuka setelan.

    3 Basa kanggo referensi sampeyan

    Inggris Korea lan Cina

    Inggris
    setelan

    10 Ngalahake —10 Fungsi

    Saben fungsi nangani cocog karo kaca operasi ing mesin.Tingkat energi, wektu, lan mode bisa disetel langsung ing antarmuka operasi.

    scrubber kulit

    KULIT SCRUBBER

    Nggunakake prinsip geter frekuensi dhuwur, banyu atomisasi nalika njupuk rereget ing kulit, supaya bisa entuk efek reresik.
    klip ion

    Klip ION

    "Ion Clip" utamane tumindak ing mripat lan wilayah cilik liyane.Gunakake mikro-saiki kanggo ngrangsang kulit;mbantu infus produk perawatan kulit whitening, lan nggawe panyerepan luwih cepet.
    teken negatif

    STIK NEGATIF

    Nalika ngoperasikake klip ion, roller ion, sampeyan kudu nyambungake kabel abang menyang gagang ion, lan kabel ireng menyang kelet negatif iki, lan kelet negatif kudu dicekel pelanggan.
    mripat rf

    MATA RF

    Nggunakake prinsip frekuensi radio kanggo panas mripat utawa jaringan rai ing lapisan tetep, banjur kolagen subcutaneous bisa dikontrak lan tightened, supaya minangka kanggo entuk efek relieving kisut.
    panas lan adhem

    HOT & COOL

    Nggunakake fungsi kadhemen / panas fisik ing kulit bisa mbantu ningkatake sirkulasi getih, nambah metabolisme lan nambah efektifitas nyerep.
    rol ion

    ION ROLLER

    "Ion Roller" tumindak ing wilayah rai.Gunakake mikro-saiki kanggo ngrangsang kulit;mbantu infus produk perawatan kulit whitening, lan nggawe panyerepan luwih cepet.
    injeksi oksigen

    INJEKSI Oksigen

    Gunakake tekanan kanggo nyemprotake molekul banyu utawa nutrisi atomisasi kanthi rata ing bagian operasi, supaya kulit luwih gampang ngisi kelembapan utawa nyerep nutrisi.
    mripat sono

    EYE SONO

    Nggunakake prinsip getaran frekuensi dhuwur, komponen nutrisi kanthi molekul sing luwih gedhe bisa diminimalisir, saéngga pasukan penetrasi lan efektifitas panyerepan bisa ditingkatake.Fungsi iki utamané tumindak ing wilayah watara mata.
    klip saiki

    KLIP SAIKI

    Bahan-bahan nutrisi saka topeng rai bisa cepet dilebokake ing kulit sajrone 15 menit kanthi nggunakake arus mikro biologis.Arus mikro 1mA bakal disebar menyang kabeh jaringan awak.
    pasuryan sono

    WAJAH SONO

    Nggunakake prinsip getaran frekuensi dhuwur, komponen nutrisi kanthi molekul sing luwih gedhe bisa diminimalisir, saéngga pasukan penetrasi lan efektifitas panyerepan bisa ditingkatake.Fungsi iki utamané tumindak ing pasuryan.

    Sertifikat

    1-1
    1-4
    ROHS

    Layanan

    1. Kita bisa bantuan kanggo nganyari sistem lan nambah nggunakake efek mbatalake.
    2. We nyedhiyani sampeyan karo 12 babar pisan sasi.Yen ana panggantos spare parts needed, kita bakal ngirim spare parts bebarengan, gratis.
    3. Ora tanggung jawab kanggo gawe rusak manungsa.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi AS kanggo Sinau Luwih

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Njaluk Prices Detailed