Meicet Needle Free Mesotherapy Beauty Machine Collagen Pin HydrPeel

Katrangan singkat:

NPS:

Mesin Mesoterapi Tanpa Jarum HydrPeel


  • Model:HydrPeel
  • daya:550W
  • Tegangan:110V-240V
  • Tekanan Spray Handle:5kg/cm³-10kg/cm³
  • Tekan ambane:0.2mm-5mm
  • Ukuran Mesin Host:49x44x60cm
  • Bobot mesin Host:15KGS
  • Ukuran Trolley:89,5x56,5x56cm
  • Bobot saka Trolley:18KGS
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mesin HydrPeel Mesotherapy Pambuka

    Meicet HydrPeel minangka instrumen kecantikan osmotik injeksi anyar, non-invasif, multi-fungsi.Nggunakake teknologi gelombang udara pulsa tanpa jarum TDA, solusi nutrisi dikirim menyang ngisor kulit, supaya bisa entuk efek hydrating, whitening, moisturizing, pengurangan kerut, lan anti-oksidasi.

    Kaluwihan:

    • Bebas jarum
    • 10.2 Inci Layar Tutul
    • 2 Basa - Inggris, Cina
    • Safety Dhuwur
    • Kontrol sing tepat
    non-jarum mesotherapy machne spran nangani

    Tekan ambane 0.2mm-5mm

    Cocokake karo Macem-macem Produk

    HydrPeel bisa cocog karo macem-macem produk kanthi macem-macem fungsi, kayata moisturizing, whitening, anti-inflamasi & kukul & penuaan lan ngresiki.

    Mesin Pin lan Produk Kolagen HydrPeel

    Sadurunge-Sawise Comparison

    消炎祛痘前后对比 Mesin Mesoterapi Pengobatan Jerawat Anti Inflamasi

    Anti-inflamasi, Perawatan Kukul

    强效补水前后对比 Mesotherapy Machine moisturizing

    Moisturizing

    美白淡斑前后对比Mesotherapy Machine spot-fading

    Spot-fading

    基础抗衰前后对比Mesotherapy Machine anti-aging

    Anti-tuwa

    Gampang kanggo Operate

    Ing antarmuka operasi, area kerja (pasuryan utawa awak) bisa dipilih.Ambane, Dosis (Ukuran) lan Kacepetan Semprotan gagang bisa diatur.Wektu semprotan sing isih kasedhiya bisa diitung.Ana A, B lan C, telung mode apa kanggo nyukupi kabutuhan operasi beda.

    Antarmuka Operasi

    HydrPeel duwe telung mode kerja: A, B, C.

    Mode yaiku mode otomatis, nyemprotake intermiten.

    Mode B iku mode operasi manual: pencet siji wektu lan semprotan sapisan.

    Mode C yaiku mode otomatis, semprotan terus-terusan.

    面部开启abc备份

    Injektor tanpa jarum

    Kacepetan supersonik (450m/s) penetrasi cepet.

    Perawatan non-invasif.Aja ndemek kulit kanthi langsung sajrone perawatan.

    Bahan aktif diaktifake liwat teknologi oksigen tekanan tinggi, sing ing tangan siji nambah isi oksigen ing sel, nambah oksigenasi, lan ing sisih liya ningkatake penetrasi.

    分子水光喷头 - 副本

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi AS kanggo Sinau Luwih

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Njaluk Prices Detailed