Kabar

  • Epidermis lan Kukul
    Wektu kirim: Jul-29-2022

    Epidermis lan Kukul Kukul minangka penyakit inflamasi kronis saka folikel rambut lan kelenjar sebaceous, lan kadhangkala uga dianggep minangka respon fisiologis ing manungsa, amarga meh kabeh wong ngalami kukul kanthi tingkat keruwetan sing beda-beda sajrone urip.Iku luwih umum ing remaja lanang lan wadon ...Waca liyane»

  • Kosmetik Anti Penuaan lan Penuaan Epidermis
    Wektu kirim: Jul-29-2022

    Kosmetik Antipenuaan lan Penuaan Epidermis Penuaan fisiologis kulit diwujudake ing penipisan epidermis, sing dadi garing, kendor, lan kurang elastisitas, lan melu ing generasi garis-garis halus.Adhedhasar sesambungan antarane tuwa lan epidermis, bisa disimpulake ...Waca liyane»

  • Kosmetik Whitening lan Metabolisme Pigmen
    Wektu kirim: Jul-29-2022

    Kosmetik Whitening lan Metabolisme Pigmen Anabolisme Melanin dipérang dadi periode sing béda.Ilmuwan pracaya iku layak kanggo sinau whitening agen lan bisa kanggo metabolis wektu beda.(1) Tahap awal sintesis melanin ① Ngganggu transkripsi lan/utawa glikosilasi o...Waca liyane»

  • Kosmetik anti-alergi lan sensitivitas epidermis
    Wektu kirim: Jul-28-2022

    Kosmetik anti-alergi lan sensitivitas epidermis Amarga karakteristik patofisiologis kulit sensitif, dermatitis kontak iritasi lan dermatitis kontak alergi, perlu kanggo ngembangake produk pembersih, pelembab sing ditargetake, lan malah anti-alergi lan antipruriti sing ditargetake ...Waca liyane»

  • Fungsi Fisiologi Mikroekologi Kulit
    Wektu kirim: Jun-28-2022

    Fungsi Fisiologi Mikroekologi Kulit Flora normal nduweni kestabilan diri sing kuat lan bisa nyegah kolonisasi bakteri asing.Ing kahanan normal, keseimbangan ekologis dinamis dijaga antarane mikroorganisme lan mikroorganisme, lan antarane mikroorganisme lan inang ....Waca liyane»

  • Efek Proteksi Mikroekologi Kulit ing Kulit
    Wektu kirim: Jun-27-2022

    Efek Proteksi Mikroekologi Kulit ing Kulit Kelenjar sebaceous ngetokake lipid, sing dimetabolisme dening mikroorganisme kanggo mbentuk lapisan lipid sing diemulsi.Film lipid iki ngemot asam lemak bebas, uga dikenal minangka film asam, sing bisa netralake zat alkali sing terkontaminasi ing kulit ...Waca liyane»

  • Komposisi lan Faktor Pengaruh Mikroba Kulit
    Wektu kirim: Jun-27-2022

    Komposisi lan Faktor Pengaruh Mikroba Kulit 1. Komposisi mikroba kulit Mikroba kulit minangka anggota penting ing ekosistem kulit, lan flora ing permukaan kulit biasane bisa dipérang dadi bakteri sing manggon lan bakteri transien.Bakteri sing manggon minangka klompok mikroorganisme ...Waca liyane»

  • Epidermis garing tegese alangan kulit diganggu, lipid ilang, protein suda
    Wektu kirim: Jun-10-2022

    Sawise karusakan akut utawa kronis ing penghalang epidermis, mekanisme perbaikan spontan kulit bakal nyepetake produksi keratinosit, nyepetake wektu panggantos sel epidermis, lan mediasi produksi lan pelepasan sitokin, nyebabake hiperkeratosis lan inflamasi entheng ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Mei-28-2022

    Perjanjian Pengguna Perangkat Lunak MEICET Dirilis tanggal 30 Mei 2022, dening Shanghai May Skin Information Technology Co., LTD Artikel 1. Cathetan Khusus 1.1 Shanghai May Skin Information Technology Co., LTD.(Sabanjure diarani minangka "MEICET") khusus ngelingake sampeyan sadurunge ndhaptar minangka pangguna, waca ...Waca liyane»

  • Owah-owahan struktural lan biokimia epidermis ing penuaan kulit
    Wektu kirim: Mei-12-2022

    Metabolisme epidermis yaiku keratinosit basal mboko sithik munggah kanthi diferensiasi sel, lan pungkasane mati kanggo mbentuk stratum corneum non-nucleated, lan banjur tiba.Umume dipercaya manawa kanthi tambah umur, lapisan basal lan lapisan spinosus dadi ...Waca liyane»

  • Metabolisme pigmen kulit sing ora normal - chloasma
    Wektu kirim: Mei-06-2022

    Chloasma minangka kelainan pigmentasi kulit sing umum ing praktik klinis.Biasane kedadeyan ing wanita umur reproduksi, lan uga bisa ditemokake ing wong sing ora dikenal.Iki ditondoi kanthi pigmentasi simetris ing pipi, bathuk lan pipi, biasane ana ing wangun sayap kupu-kupu.Cahya y...Waca liyane»

  • Efek Squalene ing Kulit
    Wektu kirim: Apr-29-2022

    Mekanisme oksidasi squalene dumunung ing wektu ambang ionisasi sing kurang bisa nyumbang utawa nampa elektron tanpa ngrusak struktur molekul sel, lan squalene bisa mungkasi reaksi rantai hidroperoksida ing jalur peroksidasi lipid.Panaliten wis nuduhake yen pe ...Waca liyane»

Njaluk Prices Detailed