Warta

  • Wektu kiriman: Nov-04-2020

    China International Beauty Expo (Guangzhou), didegaké ing taun 1989, sadurunge dikenal kanthi jeneng Canton Beauty Expo. Pameran perdagangan industri kecantikan sing misuwur ing jagad iki kalebu kaendahan profesional, perawatan rambut & tata rambut, kosmetik, perawatan pribadi, lan pasokan paling ndhuwur ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-24-2020

    MEVOS International Congress of Aesthetic Surgery and Medicine, Nglumpukake pimpinan global ing industri operasi plastik, Mbahas teknologi internasional lan kemajuan ilmu ilmiah, Sinau pola pikir pimpinan berwibawa lan su ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-24-2020

    Fokus karo tren internasional, tren teknologi tinggi lan desain, uga kebutuhan anyar konsumen generasi anyar, South China International Beauty Fair wis nyiyapake area pameran khusus kayata ritel anyar, kecantikan e, kaendahan, gaya tren, merek anyar zona, kaendahan aku ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Sep-18-2020

    1. Kaping pisanan, apa sampeyan ngerti apa iku sinar UV? Apa sing ditindakake? UV minangka akronim kanggo Sinar Ultraviolet, utawa cahya ultraviolet, kanthi kisaran panjang gelombang 100 nganti 400 nm, yaiku gelombang elektromagnetik ing antarane sinar X lan cahya sing bisa dideleng. Iki tegese lampu iki ...Waca liyane »