Pitakonan

Apa sampeyan perusahaan dagang murni utawa perusahaan sing duwe pabrik dhewe?

Kita minangka produsen mesin kecantikan profesional nyata, sing duwe tim produksi, tim R&D, tenaga penjualan lan tim layanan sawise-sale.

Ing endi pabrik sampeyan?

Pabrik kita dumunung ing Suzhou, kutha pembangunan kanthi cepet sing nduweni julukan minangka "taman mburi Shanghai".Yen wektu sampeyan kasedhiya, sampeyan bakal seneng teka ing China kanggo ngunjungi pabrik kita!

Apa sampeyan duwe garansi?

Ya wis.Siji taun babar pisan ing mesin inang diwenehi.Garansi panggantos gratis telung wulan kanggo gagang, kepala perawatan, lan bagean.

Kepiye yen ana masalah kualitas sajrone periode jaminan?

Tim dhukungan teknologi profesional bisa nyedhiyakake piranti lunak nganyari gratis saben 3 ~ 6 wulan.kanggo layanan pas wektune Panjenengan.Sampeyan bisa njaluk bantuan sing dibutuhake ing wektu liwat telpon, webcam, chatting online (Dhiskusi Google, Facebook, Skype).Hubungi kita yen mesin duwe masalah.Layanan paling apik bakal ditawakake.

Apa sampeyan duwe sertifikasi?

Kabeh mesin kita duwe sertifikasi CE sing njamin kualitas lan safety.Mesin kita ana ing manajemen kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur.

Apa sing kudu ditindakake yen aku ora ngerti carane nggunakake mesin?

Kita duwe video operasi lan manual pangguna kanggo referensi sampeyan.

Apa paket?

Paket busa, paket kotak Aluminium, utawa minangka syarat pelanggan.

Kepiye babagan kiriman?

Paket busa, paket kotak Aluminium, utawa minangka syarat pelanggan.

Apa kita bisa nyithak Logo ing produk?

Ya, kita ndhukung OEM.Tambah jeneng toko, Logo

Apa basa sing didhukung piranti lunak?

Kita ndhukung macem-macem basa

Apa kita bisa ngatur sistem piranti lunak?

Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM & ODM

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Njaluk Prices Detailed