FAQ

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa perusahaan sing duwe pabrik dhewe?

Kita minangka produsen mesin kecantikan profesional sing nyata, sing duwe tim produksi, tim R&D, tenaga penjualan lan tim layanan sawise didol.

Dununge pabrik sampeyan?

Pabrik kita dununge ing Suzhou, kutha pangembangan sing cepet banget sing diarani julukan "kebon mburi Shanghai". Yen wis siyap, sampeyan seneng banget teka ing China kanggo ngunjungi pabrik!

Apa sampeyan duwe garansi?

Ya wis. Garansi setaun ing mesin inang diwenehake. Garansi penggantian gratis telung wulan kanggo gagang, kepala perawatan, lan bagean.

Kepiye yen ana masalah kualitas nalika periode jaminan?

Tim pendukung teknologi profesional kita bisa nyedhiyakake piranti lunak nganyari gratis saben 3 ~ 6 wulan. kanggo layanan sing tepat wektu. Sampeyan bisa entuk pitulung sing dibutuhake kanthi cepet liwat telpon, webcam, obrolan online (Google talk, Facebook, Skype). Hubungi kita yen mesin duwe masalah. Layanan sing paling apik bakal ditawakake.

Apa sertifikasi sing sampeyan duwe?

Kabeh mesin duwe sertifikasi CE sing njamin kualitas lan keamanan. Mesin kita ana ing manajemen kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas paling dhuwur.

Apa sing kudu aku lakoni yen aku ora ngerti carane nggunakake mesin kasebut?

Kita duwe video operasi lan manual pangguna kanggo referensi.

Bungkus opo?

Paket busa, Paket kothak aluminium, utawa minangka syarat pelanggan.

Kepiye kiriman?

Paket busa, Paket kothak aluminium, utawa minangka syarat pelanggan.

Apa kita bisa nyithak Logo ing produk?

Ya, kita ndhukung OEM. Tambah jeneng toko sampeyan, Logo

Piranti apa sing didhukung piranti lunak kasebut?

Kita ndhukung macem-macem basa

Apa kita bisa ngatur sistem piranti lunak?

Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM & ODM

Pengin kerja sama kita?