Entuk APP

Shanghai May Skin Information Technology Co., Ltd.
Dirancang kanggo iPad

Meicet App dirancang lan diduweni dening tim insinyur Teknologi Informasi Kulit Shanghai May.Bisa digunakake kanggo ndeteksi macem-macem masalah kulit rai, lan menehi laporan tes lengkap kanthi solusi.
Saiki Meicet App ndhukung 13 basa: Cina, Inggris, Jerman, Spanyol, Prancis, Ibrani, Italia, Jepang, Korea, Walanda, Portugis, Ukrainia, Vietnam.Liyane basa sing didhukung bakal teka.


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Njaluk Prices Detailed