Persetujuan privasi

Situs web iki ngumpulake informasi saka pangguna ing sawetara titik beda ing situs web kita supaya bisa ngolah reservasi lan luwih apik nglayani sampeyan kanthi informasi sing cocog.Situs web iki minangka pamilik tunggal informasi sing diklumpukake ing situs iki.Kita ora bakal ngedol, nuduhake, utawa nyewakake informasi iki menyang pihak njaba, kajaba sing digarisake ing kabijakan iki.Informasi sing diklumpukake kalebu jeneng, alamat pengiriman, alamat tagihan, nomer telpon, alamat e-mail, lan informasi pembayaran kayata kertu kredit.Jeneng pangguna lan sandhi sampeyan kudu tetep rahasia lan sampeyan ora kudu nuduhake informasi iki karo sapa wae.Kabijakan Privasi lan Keamanan kaca iki minangka bagean saka Persetujuan iki, lan sampeyan setuju yen panggunaan data kaya sing diterangake ing Kebijakan Privasi lan Keamanan ora minangka pelanggaran hak privasi utawa publisitas sampeyan.Praktik informasi situs web iki luwih diterangake ing Kebijakan Privasi lan Keamanan.


Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Njaluk Prices Detailed