Penganalisa Kulit Profesional Warna Emas Kanggo Spa Wajah

Katrangan singkat:

NPS:

Model: MC88

Jeneng: MEICET

Fitur: 15 Mode Gambar Cerdas

Kauntungan:5 Spectra; 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit; 5 Kasus Kulit Nyata

OEM / ODM: Layanan Desain Profesional Kanthi Beban sing Paling Lumayan

Cocog Kanggo: Salon Kecantikan, Rumah Sakit, Pusat Perawatan Kulit, SPA lsp.


Detail Produk

Tag Produk

3D analisis cermin imaj ipad Piranti analisis kulit rai

Pambuka

Sistem diagnosis kulit profesional kanggo salon, klinik & rumah sakit.
area abang (sensitif), piksel (prediksi pigmen), kisut (prediksi kerut), bintik jero, pori-pori, kukul, lan menehi peta gejala lan nilai referensi miturut dimensi kulit,
Siji Klik kanggo ngrampungake kabeh tes - CEPAT & Gampang & Sederhana
Gambar cahya UV - nggawe pigmen & sebum ing kulit sing katon
Komparasi sing digawe dening 2 jinis gambar (gambar umum VS kabeh 4 gambar liyane)
Sadurunge & Sawise asil komparasi
Database pelanggan, basis data Produk, Pandhuan tuku
Muti-langage jinis lanu kanggo pilihan

1

Katrangan rinci

Face Analyzer

Piranti analisis cermin gambar ipad 3D cermin Piranti nggunakake macem-macem teknik spektrum kanggo njupuk gambar praupan definisi tinggi, lan liwat teknologi analisis ekstraksi gejala posisi-posisi cerdas lan teknologi perbandingan data amba kulit, kanthi akurat bisa nganalisis pirang-pirang dimensi masalah kulit: abang area (sensitif), piksel (prediksi pigmen), kisut (prediksi kerut), bintik jero, pori-pori, kukul, lan menehi peta gejala lan nilai referensi miturut dimensi kulit, saengga manajer kulit bisa nggawe rencana perawatan lan perawatan paling apik kanggo pasien 'masalah kulit.Lan nyetel rencana perawatan lan perawatan miturut cathetan tes pasien saiki.

MC 88 Versi Ipad

Parameter

Model Ipad sing Bisa ditrapake 

kabeh ipad apel

Jinis

Penganalisa Kulit, Penganalisa kulit

Sertifikasi

CE, ISO13485, RoHS

Papan Asal

Shanghai

Jeneng Merek

MEICET

Nomer Model

MC88

Kebutuhan Listrik

AC100-240V DC19V (2.1A) 50-60HZ 

Sambungake

Bluetooth

Jaminan

12 Wulan

Model Ipad sing Bisa ditrapake 

A1822 / A1893 / A2163

NW / GW

17KG

Ukurane

400 * 430 * 550

Ukuran Kemasan

580 * 520 * 480

Werna

Emas

12

3D mirror mirror ipad analisis kulit rai Piranti Lunak Advantage

未标题-1
未标题-2
未标题-3

Tim pendukung teknologi profesional kita bisa nyedhiyakake piranti lunak nganyari gratis saben 3 ~ 6 wulan.
Sampeyan bisa entuk pitulung sing dibutuhake kanthi cepet liwat telpon, webcam, obrolan online (Google talk, Facebook, WhatsApp, Skype, Wechat). Hubungi kita yen mesin duwe masalah. Layanan sing paling apik bakal ditawakake.

Keuntungan Hardware MC88

face facial machine

Pambuka Spectra:Lampu RGB. Polarisasi Kolos,Paralel

Polarisasi Lampu UV, Lampu Kayu

Cara sambungan:Sisih sisi

Piksel:HD 8 yuta piksel efektif

Ukuran: (kothak njaba 580 * 520 * 480)

Bobot net: 17KG

Tegangan: AC100-240V Global DC19V (24V-3A) 50-50HZ

Syarat lingkungan transportasi & panyimpenan
1.Suhu sekitar:15-70 C
2.asor relatif: kurang saka 90%, ora ana kondensasi
3.tekanan atmosfer:500-1060hpa
Wawasan panyimpenan
1. Aja nyimpen sinar srengenge langsung utawa ora udan;
2.Yen panyimpenan kanthi suhu dhuwur utawa asor dhuwur, bisa ngrusak
kinerja
3. Sajrone transportasi menyang area panyimpenan, waspada supaya ora drastis
pangowahan suhu, sing bakal nyebabake kondensasi.
4. Penyimpanan kudu ngukur suhu lan asor sing dibutuhake
instrumen, bantalan ngisor digawe saka bahan sing cocog, ventilasi
fasilitas, bukti serangga, pencegahan tikus, bukti jamur, anti polusi,
bukti kelembapan, fasilitas got, fasilitas lampu lan fasilitas Fire.
Nalika suhu lan asor saka gudang ora cocog karo
sarat, kudu njupuk sawetara langkah kanggo ngatasi masalah kasebut.

Struktur

4

Struktur

Sekolah pelatihan, Klinik & Kosmetik, Salon Kecantikan

2
3
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan