Mesin Analyzer Kulit Lampu Kayu Meicet kanggo Salon Kecantikan MC10

Katrangan singkat:

NPS:

3D Full Facial Profesional Kulit Analyzer Meicet MC10

Cocog kanggo:Salon Kecantikan, Toko Kecantikan, Pusat Perawatan Kulit, SPA lsp.

Kabar:iPad ora kalebu karo mesin


  • Merk:MEICET
  • Model:MC10
  • 5 Spektrum:RGB, CPL, PPL, UV, Kayu
  • 10 Basa:Cina, Inggris, Jerman, Spanyol, Prancis, Italia, Korea, Portugis, Ukrainia, Ibrani
  • 12 Gambar:Area Abang, UV, Monokrom, Kayu, lsp.
  • Fungsi:Ndeteksi Kerut, Sensitivitas, Pigmentasi, Jerawat, Pori, lsp.
  • Lampu LED:360 ° Cross Distribusi Sumber cahya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mesin Analisis Kulit Profesional Meicet MC10 AI

    Pambuka

    Nggawe Konsultasi Akurat, Entuk Kapercayan Luwih Gampang

    Sistem Analisis Kulit MEICET nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo konsultasi estetika lan perawatan kulit.

    Piranti lunak MEICET nyederhanakake proses pencitraan kanthi apik.

    Teknologi analisis imaging multi-spektral digunakake kanggo ngukur lan mbukak kondisi kulit permukaan lan ngisor permukaan.

    Kanthi nggunakake analisa kulit profesional, konsultasi perawatan sing akurat bisa ditawakake kanggo klien kanthi gampang.

    Sumber cahya LED diimpor saka Jepang

    10 Multi-basa didhukung

    Pabrik standar internasionalisasi dhewe

    Nambah basa khusus diijini

    Nganyari piranti lunak gratis

    Analisis tekstur kulit 3d

    5 Mode Spektrum

    Cahya RGB, Cahya Polarisasi Salib, Cahya Polarisasi Paralel, Cahya UV, Cahya Kayu

    Skin analyzer meicet mc10 5 spectra

    Mesin kita bakal njupuk foto 5 kanthi detik kanthi nggunakake spektrum sing beda.Iki 5 gambar bakal analisa dening Meicet App, lan pungkasanipun 12 gambar bisa njaluk bantuan kanggo mbukak masalah kulit beda.

    Teknologi AI cerdas

    Teknologi ekstraksi gejala kulit lan komputasi awan.

    skin analyzer meicet mc10 cloud system

    Gambar Analisis

    Mesin analisa kulit MEICETminangka asisten sing efektif lan perlu kanggo salon kecantikan, klinik kulit lan alat sing sampurna kanggo perusahaan kosmetik.

    12 Gambar sing dianalisis

    Sensitivitas / pigmen permukaan / kerut / pori / bintik / jerawat / bintik UV / umur kulit / warna kulit / residu kimia

    peta panas sensitivitas penganalisa kulit
    analisis kerut kulit
    penganalisis kulit pigmentasi monokrom
    analisa kulit bintik-bintik kulit permukaan
    pori analisa kulit
    acne uv light skin analyzer

    Fungsi Piranti Lunak MC10

    meicet skin analyzer skin test pen kelembapan lenga elastisitas

    Pena Test Kulit Kab

    Pena iki bisa nguji data bathuk, pasuryan kiwa lan pasuryan tengen babagan kelembapan, lenga lan elastisitas minangka asil supplement.

    penganalisis kulit meicet nambahake laporan kanthi elastisitas lenga kelembapan

    Data Kelenturan Minyak Kelembapan

    Data lenga lan elastisitas kelembapan sing diuji nganggo pena tes kulit bisa ditampilake ing laporan kasebut.

    meicet skin analyzer nambahake solusi produk

    Kustomisasi Solusi

    Pangguna bisa nambah lan ngatur produk, perawatan lan layanan ing SETTINGS- SOLUTIONS kanthi gampang.

    Produk mesin analisa kulit meicet MC10 - cilik

    Solusi ing Laporan

    Klien bisa njaluk solusi sing disaranake nalika mriksa laporan kasebut.

    未标题-4

    Fungsi Perbandingan

    1. Ndhukung perbandingan gambar sing beda ing wektu sing padha.Contone, ing diagnosa, kita bisa milih 2 gambar beda kanggo diagnosa gejala padha kulit, kayata, kanggo njelasno masalah pigmen, sampeyan bisa milih CPL lan UV gambar.Gambar CPL ngungkapake masalah pigmen sing bisa dideleng kanthi mripat langsung, lan gambar UV njupuk masalah pigmen jero sing ora katon kanthi mata telanjang.

    2. Gambar tanggal beda bisa dibandhingake minangka basis kanggo argumentation khasiat.Foto sadurunge lan sawise perawatan bisa dipilih kanggo mbandhingake kanggo nuduhake efek kontras sadurunge lan sawise perawatan.

    3. Nalika mbandhingake gambar, sampeyan bisa nggedhekake utawa nyilikake.Bisa santai nganti 5 kaping gambar asli;sawise nggedhekake gejala masalah bisa katon luwih cetha.

    Parameter MC10

    MC10 Magic Mirror Skin Analysis Facial Imaging System

    Paramèter

    Model IPad sing ditrapake

    A1822, A1893, A2197, A2270

    Sertifikasi

    CE, IS013485, RoHS

    Panggonan Asal

    Shanghai

    Nomer Model

    MC10

    Kebutuhan Listrik

    AC100-240V DC19V(2.1A)50-60HZ

    Nyambung

    Bluetooth

    Garansi

    12 wulan

    NW/GW

    8kg

    Ukuran Packing

    552*494*428

    Shooting Angles

    Ngiwa, Ngarep, Tengen

    warna

    salaka


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi AS kanggo Sinau Luwih

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Njaluk Prices Detailed