Pena Digital Moisture Monitor Bisa Kanthi Analisis Kulit MC88

Katrangan singkat:

NPS:

Model: MC-88P

Jeneng: MEICET

Fitur: Nggunakake teknologi Bio-Sensor sing misuwur ing saindenging jagad

Kauntungan: Akurasi tinggi ; Probe sensitif banget; Siji operasi tutul, Gampang digunakake ; Desain jinis pena kompak

OEM / ODM: Layanan Desain Profesional Kanthi Beban sing Paling Lumayan

Cocog Kanggo: Salon Kecantikan, Rumah Sakit, Pusat Perawatan Kulit, SPA lsp.


Detail Produk

Tag Produk

Digital Moisture Monitor Kanggo Kulit

Pambuka

Meter Kelembapan Kulit Digital iki minangka alat sing pas kanggo ngukur asor ing kulit. Instrumen presisi iki nggunakake teknologi Bioelectric Impedance Analysis (BIA) paling anyar, cara ngukur sing ora migunani kanggo nyedhiyakake maca kanthi akurat saben-saben kanggo mbantu ngawasi hidrasi kulit kanggo njaga kulit sing katon enom lan sehat. Kajaba iku, produk apik tenan iki wis dites miturut pedoman lan standar internasional Eropa.

Digital Moisture Monitor Digital bisa digunakake minangka alat pemasaran para juru rias utawa salon kecantikan. Cocog kanggo omah, plancongan, salon kecantikan lan rumah sakit kulit profesional

Probe sing sensitif banget karo akurasi sing dhuwur, ngawasi kelembapan lan minyak ing kulit kanthi akurat.

Operasi sederhana lan bobot entheng. Cukup uripake sawise nyambungake sing ditunjukMC88 Analisis Kulit, tutul probe ing kulit lan deleng kahanan kulit gambar banyu nyata, persentase minyak ing tampilan Ipad sing gampang diwaca.

Spesifikasi Produk

Suhu pangukuran

5-40

Asor nyata

Ngisor 70%

Range Key

Hidrasi (0-99.9%); Elastisitas (0-9.9); Minyak (5-50%)

Ukuran

115 * 30 * 22mm

Saiki Operasi

12 mA

Pasokan Daya

Ngisi daya USB

Bobot

56g

Jarak kerja

10m

Sambungan

Bluetooth 4.0

Meter Kelembapan Kulit

1
2

Rincian Produk Produk Meter Kelembapan Kulit 

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan