Meicet 3D Full Facial Skin Analyzer Panggunaan Komersial MC88

Katrangan singkat:

NPS:

Cocog kanggo: Salon Kecantikan, Toko Kecantikan, Pusat Perawatan Kulit, SPA lsp.

Kabar: iPad ora kalebu karo mesin


  • Merk:Meicet
  • Model:MC88
  • 5 Spektrum:RGB, CPL, PPL, UV, Kayu
  • 15 Gambar:Area Abang, UV, Monokrom, Ijo, Kayu, lsp.
  • 10 basa:Cina, Inggris, Jerman, Spanyol, Prancis, Italia, Korea, Portugis, Ukrainia, Ibrani
  • Fungsi:Ndeteksi Kerut, Sensitivitas, Pigmentasi, Jerawat, Pori, lsp.
  • Lampu LED:16 Sets, 360 ° Cross Distribusi Sumber cahya
  • Detail Produk

    Tag produk

    Struktur

    Mesin Analisis Kulit Profesional Meicet MC88 AI

    Pambuka

    Nggawe Konsultasi Akurat, Entuk Kapercayan Luwih Gampang

    Sistem Analisis Kulit MEICET nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik kanggo konsultasi estetika lan perawatan kulit.

    Piranti lunak MEICET nyederhanakake proses pencitraan kanthi apik.

    Teknologi analisis imaging multi-spektral digunakake kanggo ngukur lan mbukak kondisi kulit permukaan lan ngisor permukaan.

    Kanthi nggunakake analisa kulit profesional, konsultasi perawatan sing akurat bisa ditawakake kanggo klien kanthi gampang.

    Sumber cahya LED diimpor saka Jepang

    13 Multi-basa sing didhukung

    Pabrik standar internasionalisasi dhewe

    Nambah basa khusus diijini

    Nganyari piranti lunak gratis

    Analisis tekstur kulit 3d

    5 Mode Spektrum

    Cahya RGB, Cahya Polarisasi Salib, Cahya Polarisasi Paralel, Cahya UV, Cahya Kayu

    Skin analyzer meicet mc10 5 spectra

    Mesin kita bakal njupuk foto 5 kanthi detik kanthi nggunakake spektrum sing beda.Iki 5 gambar bakal analisa dening Meicet App, lan pungkasanipun 15 gambar bisa njaluk bantuan kanggo mbukak masalah kulit beda.

    Teknologi AI cerdas

    Teknologi ekstraksi gejala kulit lan komputasi awan.

    skin analyzer meicet mc10 cloud system

    Gambar HD - Tampilake Gejala kanthi Cetha

    Mesin analisa kulit MEICETminangka asisten sing efektif lan perlu kanggo salon kecantikan, klinik kulit lan alat sing sampurna kanggo perusahaan kosmetik.

    15 Gambar sing dianalisis

    Sensitivitas / pigmen permukaan / kerut / pori / bintik / jerawat / bintik UV / umur kulit / warna kulit / residu kimia

    meicet skin analyzer mc88 ijo lan heatmap sensitif
    analisis kerut kulit
    penganalisa kulit meicet mc88 gambar bintik ijo lan uv
    analisa kulit bintik-bintik kulit permukaan
    pori analisa kulit
    acne uv light skin analyzer

    Fungsi Analisis Bantu - Temokake Bebener

    16/05/2022 英语分析页 1

    Kaca Analisis Asil

    Pena tes kulit bisa nguji data bathuk, pasuryan kiwa lan pasuryan tengen babagan kelembapan, lenga lan elastisitas minangka asil supplement.Data sing diuji bisa ditampilake ing laporan.

    16.5.2022. 英语分析页 2

    Analisis Gejala

    Kanggo mbantu analisis gejala, sistem piranti lunak Meicet nawakake panjelasan referensi, lan bisa nyebabake miturut keruwetan gejala kasebut.Informasi referensi iki mbiyantu nalika nganalisa masalah kulit.

    未标题-4

    Fungsi Perbandingan

    1. Ndhukung perbandingan gambar sing beda ing wektu sing padha.Contone, ing diagnosa, kita bisa milih 2 gambar beda kanggo diagnosa gejala padha kulit, kayata, kanggo njelasno masalah pigmen, sampeyan bisa milih CPL lan UV gambar.Gambar CPL ngungkapake masalah pigmen sing bisa dideleng kanthi mripat langsung, lan gambar UV njupuk masalah pigmen jero sing ora katon kanthi mata telanjang.

    2. Gambar tanggal beda bisa dibandhingake minangka basis kanggo argumentation khasiat.Foto sadurunge lan sawise perawatan bisa dipilih kanggo mbandhingake kanggo nuduhake efek kontras sadurunge lan sawise perawatan.

    3. Nalika mbandhingake gambar, sampeyan bisa nggedhekake utawa nyilikake.Bisa santai nganti 5 kaping gambar asli;sawise nggedhekake gejala masalah bisa katon luwih cetha.

    Fungsi Pemasaran Efisien - Ngapikake Bathi

    meicet skin analyzer MC88 laporan kaca 1

    Laporan Tes Page 1

    Kaca laporan tes bisa dicithak utawa dikirim menyang pelanggan liwat email.Kaca kasebut ngemot gambar lan data, sing ngidini para pelanggan ngerti masalah kulit kanthi jelas lan gampang.

    meicet skin analyzer mc88 laporan kaca 2

    Laporan Tes Page 2

    Produk sing disaranake bisa ditambahake ing kaca laporan.Kaca iki bisa dicithak utawa dikirim menyang pelanggan liwat email, sing mbantu marketing produk utawa layanan kanthi gampang.

    Parameter MC88

    Mesin Aanlyzer Kulit MC88

    Paramèter

    Model IPad sing ditrapake

    A2197, A2270,A2316, A2228, A2229, lsp.

    Sertifikasi

    CE, IS013485, RoHS

    Panggonan Asal

    Shanghai

    Nomer Model

    MC88

    Kebutuhan Listrik

    AC100-240V DC19V(2.1A)50-60HZ

    Nyambung

    Bluetooth

    Garansi

    12 wulan

    GW

    17KG

    Ukuran Packing

    480*580*520

    Shooting Angles

    Ngiwa, Ngarep, Tengen

    warna

    Emas/Ireng

    Aksesoris lan Instalasi MC88

    Gampang kanggo Instal

    4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Hubungi AS kanggo Sinau Luwih

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Njaluk Prices Detailed