Kosmetik Whitening lan Metabolisme Pigmen

Whitening Kosmetik lanPigmenMetabolisme

Anabolisme melanin dipérang dadi periode sing béda.Ilmuwan pracaya iku layak kanggo sinau whitening agen lan bisa kanggo metabolis wektu beda.

(1) Tahap awal sintesis melanin

① Ngganggu transkripsi lan/utawa glikosilasi tyrosinase;② Nyandhet regulator ing pambentukan tyrosinase;③ Kontrol post-transkripsi tirosinase.

(2) Periode sintesis melanin
Minangka enzim kunci lan enzim watesan tingkat kanggo sintesis melanin, inhibitor tyrosinase minangka arah riset lan pangembangan utama saiki.Amarga umume agen pemutih kayata turunan fenol lan katekol kanthi struktur padha karo tirosin lan dopa, agen pemutih sing disaring asring diklasifikasikake minangka inhibitor tirosinase sing ora kompetitif utawa kompetitif.

(3) Tahap pungkasan sintesis melanin

①Nyandhet transfer melanosome;zat kanthi efek nyandhet protease serine, kayata rwj-50353, ngindhari pigmentasi epidermis sing disebabake dening UBV;kedele trypsin inhibitor wis ketok whitening efek nanging ora duwe efek ing keracunan saka sel pigmen;Niacinamide, bisa ngalangi transmisi melanosit antarane melanosit lan keratinosit;② Dispersi lan metabolisme melanin, asam α-hidroksi, asam lemak bebas lan asam retinoat, ngrangsang pembaharuan sel lan ningkatake keratinosit melaninisasi.

Wigati dicathet yen riset lan aplikasi bahan pemutih adhedhasar metabolisme melanin ing ndhuwur ora cocog kanggo nyegah lan ngobati plak senile.Wiwit mekanisme pambentukan plak senile ana gandhengane karo pembentukan lipofuscin, zat aktif antioksidatif umume digunakake kanggo nundha lan mbalikke plak senile.


Wektu kirim: Jul-29-2022

Njaluk Prices Detailed