Ekspo Kecantikan China Selatan

Fokus karo tren internasional, tren teknologi tinggi lan desain, uga kebutuhan anyar konsumen generasi anyar, South China International Beauty Fair wis nyiyapake area pameran khusus kayata ritel, kecantikan, ruang tren, merek tren anyar, kecantikan cerdas. zona, zona IP kecantikan lan hot spot liyane kayata generasi Z, ritel anyar, upgrade konsumsi lan IP lintas batas. Pameran kasebut bakal mbantu para operator ngerteni kesempatan pasar bisnis kecantikan B2B ing Kabupaten Dawan, nggedhekake peta bisnis, promosi inovasi merek, lan bareng-bareng nggawe era industri kecantikan ing kabupaten Dawan

• Jelajahi kesempatan pasar perdagangan kecantikan B2B, tambah domain bisnis

• Melu ing mode internasional, teknologi tinggi, tren desain, lan panjaluk anyar saka konsumen generasi anyar

• Nggabungake sumber daya rantai industri kecantikan sing akeh

• Entuk integrasi inovatif lintas industri lan nuduhake kesempatan bisnis global

Shanghai MEICET bakal gabung karo Pameran Kecantikan China Selatan ing Pusat Pameran & Pameran Shenzhen wiwit tanggal 30 Juli nganti 1 Agustus 2020.

Pertunjukan kecantikan profesional kaping 1 ing Greater Bay Area 2020.

 Ing pameran iki, sing misuwur Piranti Analyzer Kulit seri MC88 lan Mesin Analisis Awak bakal ditampilake.

Sistem Analisis Kulit MC88: 5 Spectra, 15 Mode Gambar Cerdas, 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit. Data dikumpulake lan gambar banjur dibandhingake karo database wong sing umure padha lan profil. Kulit pasien dibandhingake langsung karo sing ana ing basis data lan asil ditampilake adhedhasar scorecard. Produk kecantikan sing disaranake lan tambahake Rencana Perawatan Kecantikan Kulit. Asisten pemasaran paling apik kanggo klinik kecantikan.

Meicet Body Analyzer nggunakake teknologi BIA, Asil kalebu Analisis Komposisi Awak TBW, IBW, BMI, WHP, Analisis Komposisi Awak, Anlysis Obesitas, Lean Segmental & Analisis Lemak lsp, Gampang, Cepet, Tepat. Adegan sing ditrapake yaiku Gym / Rumah Sakit / Pusat Konfigurasi / Pusat Manajemen Awak / Salon Kecantikan / Pusat Ujian Fisik

Booth: 3B07, iki aku ngenteni sampeyan.

121

Wektu kiriman: Sep-24-2020