Mevos International Surgery lan Kedokteran Estetika 2020 Musim Panas

Kongres Internasional MEVOS Surgery lan Kedokteran Estetika, Ngumpulake pimpinan global ing industri operasi plastik, Mbahas teknologi internasional lan kemajuan ilmu ilmiah, Sinau pola pikir pimpinan berwibawa lan dokter sing sukses, Nyebar ide canggih babagan manajemen dunia lan Internet inovasi, Jangkoan lengkap industri resmi, universitas lan institusi riset, KTT industri kosmetologi medis China sing nggabungake akademik, teknis, seni, manajemen, mode lan budaya.

Kongres kasebut komitmen kanggo riset lan nemokake kecenderungan pangembangan produk kosmetologi, teknologi, profesional lan industri global, ramalan lan nerbitake tren pangembangan mbesuk. Ing tangan siji, nampilake teori akademik wates internasional lan teknologi paling anyar babagan operasi plastik, penyakit kulit lan dermatologi kosmetik, kosmetik laser, injeksi kosmetik, kosmetologi medis tradisional Tiongkok, terapi anti-penuaan lan subjek populer liyane; ing sisih liyane, mbahas cara praktis tartamtu kanggo nggabungake operasi estetika lan cabang obat, kanggo nganyari minimal perawatan invasif lan noninvasif kanthi proses ilmiah lan teknologi bahan anyar, peralatan anyar, obat-obatan anyar lan proses anyar.

Ing pameran iki, produk anyar ----Piranti Analisis Kulit Cerdas ISEMECO 3D dipamerake kaping pisanan.

Sistem Analisis Kulit MC88: 5 Spectra, 15 Mode Gambar Cerdas, 5 ~ 7 Taun Ramalan Kulit. Data dikumpulake lan gambar banjur dibandhingake karo database wong sing umure padha lan profil. Kulit pasien dibandhingake langsung karo sing ana ing basis data lan asil ditampilake adhedhasar scorecard. Produk kecantikan sing disaranake lan tambahake Rencana Perawatan Kecantikan Kulit. Asisten pemasaran paling apik kanggo klinik kecantikan.

ISEMECO umume digunakake ing Departemen Dermatologi Klinik Spesialis Rumah Sakit, Organisasi Bedah Plastik Medis lan Lembaga Penelitian Ilmiah.

Keuntungan Kuat:

* Tampilan HD + komputer PC

* Algoritma Awan Kulit

* Analisis data visual

* Rekomendasi produk sing gegandhengan

* Pitakon laporan Produk Online

* Manajemen informasi pelanggan

* Panyimpenan maya tanpa wates

* Desain interaksi UI level tinggi

* Tim kita kanthi cepet nanggapi pengulangan pasar & piranti lunak kanthi cepet

* Sistem opteating 10, luwih stabil

Wektu: 13 Agustus nganti 15 September, 2020.
Booth: 138A

MEICET kanthi iki lan ngenteni sampeyan.

098

Wektu kiriman: Sep-24-2020