Ekspo Kecantikan Internasional China

China International Beauty Expo (Guangzhou), didegaké ing taun 1989, sadurunge dikenal kanthi jeneng Canton Beauty Expo. Pameran perdagangan industri kecantikan sing misuwur ing jagad iki kalebu kaendahan profesional, perawatan rambut & tata rambut, kosmetik, perawatan pribadi, lan rantai pasokan paling ndhuwur. Iki minangka taun kaping 30 minangka salah sawijining penyelenggara pameran industri kecantikan sing paling gedhe lan misuwur ing saindenging jagad. Platform CIBE isih dioperasikake kanthi mandhiri kanthi dhukungan saka Federasi Industri & Budaya Kecantikan Komersial & Kamar Kosmetik All-China. Sajrone meh telung dekade, misi CIBE yaiku menehi nutrisi lingkungan sing sehat lan kompetitif lan platform dagang profesional berkelanjutan kanggo industri kecantikan China. CIBE nyengkuyung perusahaan cilik lan menengah, budidaya merek nasional, mbantu bisnis kecantikan inovatif tuwuh lan dadi kompetisi internasional, ngenalake merek internasional menyang pasar China, lan ngidini entuk sensitivitas budaya lan pemahaman komprehensif babagan pasar China.

Pameran paling gedhe lan paling lengkap ing China

Pameran kaendahan internasional China nglumpukake produk paling populer ing saindenging jagad, kalebu kabeh rantai industri (Kecantikan Profesional, Kosmetik, Bahan Baku & Kemasan, Produk Perawatan Kecantikan, Mesin Perawatan Kulit, Alat Diagnostik Perawatan Kulit, Kosmetologi Medis) kanggo pengembangan kabeh .

Iki minangka pameran kaendahan profesional, MEICET sing dirawuhi saben taun.

Sing beda karo taun-taun sadurunge, yaiku ing 2020, Meicet nggawa produk paling anyar -------Penganalisis Gambar Kulit ISEMECO.

ISEMECO Skin Image Analyzer minangka layar Portrait debut Piranti Diagnostik Kulit Piranti kanggo rumah sakit dermatologi lan Rumah Sakit kosmetologi.

Meicet China International Beauty Expo

2020 Pameran Kecantikan Internasional China (GuangZhou).

Wektu: 4 Sep nganti 6 Sep, 2020.

Booth: 11.3 / B49       

MEICET kanthi iki lan ngenteni sampeyan.


Wektu kiriman: Nov-04-2020