Kosmetik Anti Penuaan lan Penuaan Epidermis

Kosmetik Antituwa lanEpidermal Aging

Penuaan fisiologis kulit diwujudake ing penipisan epidermis, sing dadi garing, kendor, lan kurang elastisitas, lan melu ing generasi garis-garis halus.Adhedhasar sesambungan antarane tuwa lan epidermis, bisa disimpulake yen metabolisme normal saka epidermis rusak, lipid suda, protein lan enzim metabolisme ora teratur, inflamasi diasilake, lan banjur ana karusakan penghalang.Mulane, ing pangembangan kosmetik sing gegandhengan karo anti-tuwa, disaranake nimbang nambah bahan mentahan fungsional sing ana hubungane karo karusakan alangi kulit supaya bisa nundha penuaan kulit sing luwih apik.

"Agen rejuvenating kulit" klasik kayata vitamin A lan asam laktat asring digunakake kanggo ngatasi masalah nyuda tingkat metabolisme sel epidermis, lan efek kasebut wis dikonfirmasi dening konsumen.Pangopènan alangi kulit minangka masalah pisanan sing kudu dianggep ing kosmetik anti-tuwa.Cara ngimbangi banyu lan lenga lan moisturizing minangka kunci.Moisturizers nglumpukake kaya ing ngisor iki: ① emolien, lanolin, lenga mineral, lan petroleum nambah kohesi sel kornea;② sealant, parafin, kacang buncis, propylene glycol, squalene, lanolin nyuda mundhut kelembapan kulit (TEWL);③ Bahan pelembab, gliserin, urea, lan asam hialuronat nambah hidrasi stratum korneum.Uga kasebut ing ndhuwur yen karusakan saka oksidasi epidermis lan sistem antioksidan akeh mengaruhi proses tuwa kulit.Sampeyan perlu nggunakake bahan antioksidan sing apik ing kosmetik anti-tuwa.Antioksidan sing umum digunakake yaiku vitamin C, vitamin E, niacinamide, asam alpha-lipoic, koenzim Q10, polifenol teh ijo, lan liya-liyane. Ing taun-taun pungkasan, riset babagan mekanisme penuaan kulit sing disebabake dening disfungsi kekebalan epidermis wis maju kanthi cepet.Regulasi anti-natoni lan kekebalan saka akeh ekstrak tanduran utawa ekstrak senyawa herbal Cina wis diverifikasi, lan asil sing apik wis ditampa ing aplikasi.


Wektu kirim: Jul-29-2022

Njaluk Prices Detailed