Tim Insinyur

https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur algoritma AI

MEICET duwe paten algoritma dhewe ---- Algoritma Awan Kulit.
Al Self-learning, peningkatan eksponensial, diagnosis pakar 9 detik.
Iki ndadekake kanggo extract data paling akurat saka gambar karo ilmiah

14
minangka

Insinyur Desain Interaksi UI tingkat dhuwur

Kita nandheske desain sakabehe interaksi manungsa-komputer, logika operasi, lan antarmuka sing apik, kanggo kolaborasi ing solusi inovatif kanggo mbantu ngembangake bisnis lan ngadeg metu saka kompetisi.

https://www.meicet.com/engineers-team/
https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur Pengembangan Aplikasi Perangkat Lunak

Tim kita selaras karo tren dinamis pasar lan nanggapi pangembangan piranti lunak anyar.Lan kita bisa nyedhiyakake piranti lunak nganyari gratis saben 3 ~ 6 wulan kanggo layanan pas wektune.

14
minangka

Insinyur Pengembangan Aplikasi Perangkat Lunak

Kita nggarap Chinese Academy of Sciences, Desain tata letak sumber cahya ahli Sumber cahya rai nutupi 95%;OEM, ODM kasedhiya.

https://www.meicet.com/engineers-team/

Please enter your inquiry details such as product name, model no., quantity, etc. If possible, please contact us online, thank you.

Njaluk Prices Detailed