Tim Insinyur

https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur algoritma AI

MEICET duwe paten algoritma dhewe ---- Algoritma Cloud Kulit. 
Al-Learning mandhiri, paningkatan eksponensial, diagnosis ahli 9 detik.
Iki nggawe data sing akurat kanggo gambar kanthi ilmiah

14
as

Insinyur Desain Interaksi UI level tinggi

Kita fokus banget ing desain sakabehe interaksi manungsa-komputer, logika operasi, lan antarmuka sing apik, kanggo kolaborasi ing solusi inovatif kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis lan metu saka kompetisi.

https://www.meicet.com/engineers-team/
https://www.meicet.com/engineers-team/

Insinyur Pangembangan Aplikasi Piranti Lunak

Tim kita selaras karo tren dinamis ing pasar lan nanggapi pangembangan piranti lunak anyar. Lan kita bisa nyedhiyakake piranti lunak nganyari gratis saben 3 ~ 6 wulan kanggo layanan sing tepat wektu.

14
as

Insinyur Pangembangan Aplikasi Piranti Lunak

Kita makarya karo Akademi Ilmu Pengetahuan Tionghoa, desain Tata letak sumber cahya ahli Sumber cahya rai nutupi 95%; OEM, ODM kasedhiya.

https://www.meicet.com/engineers-team/