Meicet 3D Body Scanner Komposisi Awak lan Postur Analyzer BCA200

Katrangan singkat:

NPS:

Jenis laporan: Dhukungan pencetakan periferal kertas laporan A4 / sistem manajemen latar mburi

Pandhuan swara: Pandhuan swara langsung


  • Model:BAC200
  • Testing Range Dhuwur:90-240 cm
  • Testing Bobot Range:10 ~ 260 Kg
  • Rentang Umur Pengujian:3-99 taun
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mesin Analyzer Badan Cerdas 3D BCA200

    MC-BCA200 dirancang adhedhasar Analisis Impedansi Bioelectrical lan Teknologi Pencitraan 3D.Bisa nganalisa komposisi awak, postur awak, fungsi awak lan data awak liyane.Saka statis nganti dinamis, kalebu status kesehatan lan kemampuan atletik kanggo digitalisasi manajemen kesehatan liwat kuantifikasi data, analisis lan perbandingan.

    Teknologi:

    • Analisis Impedansi Bioelectrial
    • Gambar 3D

    Pambuka

    Fungsi Unggulan

    Multi-terminal:Data penilaian bisa disinkronake menyang piranti sing beda-beda, contone, PC, PAD, sel, awan nganti gambar luwih efisien.

    ID pasuryan:Nglindhungi privasi data

    Proyeksi HD:Nyambungake HDMI, gambar lan swara bisa diselarasake menyang layar kanggo nyukupi kabutuhan paticular.

    Laporan Cetak:Model Printer sing Ditunjuk: SamsungSL-M2029

    API:Fungsi API mbukak kanggo pelanggan kanthi gratis.

    Analisis Komposisi Badan

    Komposisi awak mesin analisa awak 3D 截屏
    Analisis Komposisi Badan 3D Meicet X-siji

    Animasi 3D kanggo menehi saran latihan;

    Jinis Wujud Badan Hakim;

    Menehi tips pangaturan otot lan lemak.

    Analisis Postur Badan 3D

    analisis postur scanner awak bac200 3d

    Teknologi motret sensor 3D, adhedhasar algoritma visual sing dikembangake dhewe lan model awak manungsa, nindakake pangukuran 3D kanthi akurasi milimeter, mriksa postur awak kanthi lengkap, prédhiksi risiko postur sing ala, nyadari digitalisasi pangukuran, lan netepake standarisasi awak. penilaian postur.

    Kemampuan Balance